• ADauto uw auto opkoper

  AD Auto uw betrouwbare partner

  Uw auto heeft schade?

  Wij kopen alle wagens, alle merken en types
  Ongeacht kilometerstand, schade of verlopen keuring

 • ADauto uw auto opkoper

  AD Auto uw auto opkoper

  Steeds de beste prijs

  Meteen cash geld mogelijk
  Wij komen bij u thuis GRATIS langs (België)
  Snelle en correcte afhandeling gegarandeerd!

 • ADauto uw auto opkoper

  Kies AD Auto voor het verkopen van uw schadewagen

  Elke schadewagen welkom
  Hoge prijs!

  U ontvangt steeds een eerlijke prijs
  Contante betaling mogelijk

U wilt snel uw schadeauto verkopen? Geen tijd of zin om heen en weer te mailen? Geef dan het merk + model en bouwjaar van uw te verkopen schadeauto in. Vergeet niet uw telefoonnummer! Wij contacteren u zo snel als mogelijk. Samen overleggen we de beste prijs en opties voor het verkopen van uw schadewagen.


Onze diensten

Opkoper schadewagens


Gegarandeerd de beste deal - hoogste marktprijs. Contacteer ons vandaag nog!

ADauto uw schadeauto opkoper koopt alle personenwagens, terreinwagens, bestelwagens, mobilhomes, oldtimers, exclusieve wagens... met schade, veel kilometers of een verlopen keuring.

Een schadeauto is een auto die schade heeft opgelopen. Deze schade kan betrekking hebben op enkele krassen op de auto, kapot leer op de zetels of een kleine deuk in een deur. Maar ook technische schade of schade die ontstaat na bijvoorbeeld een ongeval of natuurschade.

Heeft uw wagen flinke schade opgelopen en is hij daardoor klaar voor de sloop? Ook autowrakken zijn nog geld waard.

auto inkoop : ongevalwagens - schadewagens - wagens met natuurschade: hagelschade, waterschade - auto's met technische schade, motorschade - autowrak, sloopwagen

AUTO MET SCHADE TE KOOP?

0486 99 99 68


Wij kopen uw ongevalwagen, auto met technisch defect, natuurschade, autowrak...
Wij bieden de beste prijs voor uw schadewagen. Meteen cash geld indien gewenst.

Opkoper alle schadewagens

Hoe het werkt


U wilt uw auto verkopen, een schadewagen, autowrak? dat kan! Door onze jarenlange ervaring in de aan- en verkoop van tweedehands auto’s kennen we de markt en weten we wat uw mogelijkheden zijn. Daarnaast beschikken we over een uitgebreid, steeds groeiend klantenbestand en werken we nauw samen met andere dealers, waardoor je aan binnnen 24u uw schadewagen aan ons kan verkopen aan een hoge marktprijs.

Meld uw schadeauto gratis en vrijblijvend aan via ons verkoopsformulier. Het duurt slechts enkele minuten. Vul uw gegevens en de gegevens van uw auto in, onze experts contacteren u snel. Wil je liever een persoonlijke aanpak, bel dan rechtstreeks naar 0486 99 99 68.

Wij garanderen een snelle service en zijn 24u 7/7 bereikbaar. Het maakt niet uit waar in België u woont, wij komen bij u thuis langs en garanderen u een snelle en correcte afhandeling.

Wij zijn actief in héél België en kopen dan ook elke auto uit de regio Antwerpen, Limburg, Oost-Vlaanderen, West-Vlaanderen, Vlaams-Brabant, Waasland...

meld uw auto aan
ADauto uw auto opkoper
Over ons

ADauto
opkoper schadewagens


Schadewagens te koop? Problemen met het vinden van een koper? Contacteer ADauto voor een snelle en gegarandeerde verkoop.

Uw auto verkopen doet u niet zo maar, ook al heeft deze schade of defecten. Ook een defecte auto kan nog behoorlijk wat waard zijn en dan wilt u niet in zee gaan met een partij die u niet kunt vertrouwen.

Kies daarom voor een inkoper die al jaren actief is in België en bekend staat om zijn hoog aangeschreven service, altijd hoge prijzen, en een eerlijke en transparante handelswijze. Wij van ADauto kopen allerlei soorten auto’s in. Dit kunnen personenwagens zijn, maar ook SUV’s, bestelbussen, personenbussen of zelfs camions. Wij kopen wagens die rijden op benzine, diesel, lpg, elektriciteit of hybrideauto’s.

Wij kopen elke schadeauto: ongevalwagens - wagens met natuurschade: hagelschade, waterschade - auto's met technische schade, motorschade - autowrakken, sloopwagens.

Na de aankoop zullen wij deze wagens in de meeste gevallen exporteren een doorverkopen in landen in Oost-Europa. Kapotte wagens kunnen daar namelijk veel goedkoper gerepareerd worden dan hier. Daardoor is een kapotte auto hier meer waard en kunnen wij veel meer krijgen voor wagens met defecten dan hier in België. Dit verschil berekenen wij door aan u, zodat u steeds de beste prijs krijgt voor uw auto!

ADauto uw auto opkoper
ongeacht staat elke wagen
24u/7 service
cash mogelijk hoge prijs
gratis ophaaldienst

Onze klanten aan het woord